Testimonials

Van Waanzinnige Klanten

 

Debbie

‘Ik heb deze manier van werken ervaren als zeer prettig en positief. Ik werd enorm gemotiveerd en ik heb ervaren dat het organiseren van mijn werk geen kunstje is wat je leert en uitoefent; maar een manier van werken. Het maakt mijn werk – én mijn persoonlijke planning een stuk makkelijker. Hierdoor kies ik bewust wat ik wel en niet doe’

 

Karina

Wat een goed en zinvol Webinar was dit! Met veel herkenbare situaties. Ik heb voor mezelf een online coach sessie met jou ingepland. Het lijkt me goed om samen echt aan de slag te gaan. Ook ga ik nu zelf eerst aan de slag. Beginnend met plannen van blokken tijd voor bepaalde zaken. 

(deelnemer Webinar met 1 op 1 coaching)

 

EMIEL

‘Ik heb geleerd om meer overzicht te krijgen in wat ik doe. Dankzij nuttige handvatten en een methode op maat kan ik zaken beter plannen en maak ik ruimte voor werkzaamheden. Dat geeft mij veel rust en dus minder stress. Meer overzicht betekent voor mij zaken in de hand hebben en niet verrast worden’.

 

SHARON

‘Het idee dat ik nu weet ik wat ik aan het doen ben en weet wat ik moet doen geeft mij ruimte om tijd te besteden aan de juiste dingen’.

 

RICHARD

‘Ik ben enorm tevreden met de manier waarop we hebben gewerkt en natuurlijk ook met het eindresultaat. Dankzij Janneke heb ik een systeem aangeleerd dat bij me past, wat ‘eigen’ is en daardoor kan ik dit volhouden. Ik merk dat ik daadwerkelijk meer rust in mijn werk heb en heb het gevoel in controle te zijn, wat heel fijn is’.

 

ASTRID

‘Wat bij Janneke heel erg fijn is, is dat ze een heel scala aan technieken kent waardoor ze de begeleiding heel goed kan afstemmen op wat werkt en handig is voor jou. En dat is waardoor het gemakkelijker wordt om nieuwe vaardigheden echt eigen te maken. Ik heb mezelf een nieuwe werkwijze eigen gemaakt en kan dat ook volhouden’.