Kennismakingsgesprek

 

✓ Je baalt van jezelf dat je de boel niet lekker op orde hebt. Je hebt daardoor een onrustig gevoel in je lijf en je wilt weten wat je hier aan kunt doen.

✓ Je weet ook wel dat het niet zo ingewikkeld hoeft te zijn, maar toch lukt het niet om hierin verandering aan te brengen en dat frustreert!

✓ Wil je weten wat voor jou de eerstvolgende belangrijke stap is?

✓ Waar je echt wat aan hebt en waar je mee verder komt?

Plan dan hier een gratis kennismakingsgesprek.
Klik op de link en plan zelf een moment waarop het jou past.
Tot gauw!

‘Ik ga jou leren hoe je je ambitieuze leven moeiteloos organiseert, zodat je tijd overhoudt voor jouw TOP prioriteiten’

Ja, ik wil leren organiseren

Leer van bewezen technieken en jaren lange ervaring.

 

Ik ga jou leren hoe je je ambitieuze leven moeiteloos organiseert, zodat je tijd overhoudt voor jouw TOP prioriteiten.

Kom in actie!

Je baalt van jezelf. Je hebt prima verstand van zaken, je weet waar je op vastloopt en tóch verandert er niets. De dagen en de weken gaan zo snel voorbij, het gevoel geleefd te worden breekt je op. Je gevoel alles goed te willen doen blijft de overhand houden. Al weet je wel dat je keuzes moet gaan maken. Het feit dat de kinderen nog thuiswonend zijn en je gelukkig nog nodig hebben, doet je goed. Maar jee, wat is het lastig om de aandacht vast te houden op datgene wat je TOP prioriteit heeft. De keuze is nu aan jou. Blijf je hiermee doormodderen, wetende dat het niet vanzelf anders zal worden? Of heb je de moed en het lef om er nú iets aan te gaan doen en er werk van te maken? Zodat jij als ambitieuze vrouw weer in vrijheid en blijheid verder kan gaan leven! Je hoeft hier niet alleen mee te blijven worstelen.

‘Ik ga je leren hoe je eindelijk tijd gaat krijgen voor jouw TOP prioriteiten, zodat je weer kunt genieten van je werk en je gezin!’

Professional Organizer

Als Professional Organizer leer ik ambitieuze vrouwen hoe ze tijd overhouden door slimmer te werken. Hoe zorg je ervoor dat je gerichte aandacht hebt voor jouw TOP prioriteiten en daarnaast ook nog tijd en ruimte hebt om niets te doen?

Stresspreventiecoach

Voorkomen is beter dan genezen! Als stresspreventiecoach maak ik stress meetbaar en spoor ik negatieve emoties op. Daardoor kan jij heel gericht aan de slag met dát wat jij nodig hebt om je fris en fruitig te voelen. Word je (nog meer) bewust van je mentale en fysieke gezondheid!

Ambitieuze vrouwen geholpen

Documenten gelezen

Webinars gegeven

Kopjes thee gedronken

Geschreven blogs

Laatste nieuws

Blauwe wolk en onweersbui

5 december 2021 Het is zondagochtend, heel vroeg. Ik voel weer energie om achter mijn laptop te kruipen en te gaan ‘snuffelen’ aan mijn werk. De afgelopen maanden heb ik in mijn eigen kleine wereld geleefd en het voelt goed om die wereld weer wat groter te maken. Half...

Ik stop ermee!

Het is maandag 16 augustus 2021. 05:30 uur en ik zit beneden een beschuitje te eten met een kop thee erbij. Veel te vroeg wakker en de slaap niet meer kunnen vatten. Toch maar even naar beneden. Man en kinderen die slapen, de stilte buiten… het heeft iets magisch. :-)...

Testimonials

Van Waanzinnige Klanten

Gert Jonker

Directeur Sedna (onderdeel van Tinten groep):

Wij hebben gebruik gemaakt van “Ruimte geeft rust” om haar deskundigheid en de “Afspraak is afspraak mentaliteit”. Het resultaat van haar aanpak is dat de organisatie in beweging is gekomen op het thema vitaliteit.

Het is mogelijk om naast genoemde werkopvatting "afspraak is afspraak" flexibel te zijn en mee te bewegen in de turbulenties van de omgeving en de organisatie. 

De resultaatgerichtheid in combinatie met bovengenoemde competenties is reden genoeg om met “Ruimte geeft Rust” in zee te gaan!

[/db_pb_slide]

Debbie

HR Adviseur:

‘Ik heb deze manier van werken ervaren als zeer prettig en positief. Ik werd enorm gemotiveerd en ik heb ervaren dat het organiseren van mijn werk geen kunstje is wat je leert en uitoefent; maar een manier van werken. Het maakt mijn werk – én mijn persoonlijke planning een stuk makkelijker. Hierdoor kies ik bewust wat ik wel en niet doe’

[/db_pb_slide]

Emiel

Zelfstandig ondernemer bij Emiel Venema Freelance verslaggever en producent:

‘Ik heb geleerd om meer overzicht te krijgen in wat ik doe. Dankzij nuttige handvatten en een methode op maat kan ik zaken beter plannen en maak ik ruimte voor werkzaamheden. Dat geeft mij veel rust en dus minder stress. Meer overzicht betekent voor mij zaken in de hand hebben en niet verrast worden’. 

[/db_pb_slide]

Richard

Wijkconsulent bij Domesta:

‘Ik ben enorm tevreden met de manier waarop we hebben gewerkt en natuurlijk ook met het eindresultaat. Dankzij Janneke heb ik een systeem aangeleerd dat bij me past, wat ‘eigen’ is en daardoor kan ik dit volhouden. Ik merk dat ik daadwerkelijk meer rust in mijn werk heb en heb het gevoel in controle te zijn, wat heel fijn is’.

[/db_pb_slide]

Sharon

Zelfstandig ondernemer bij Pebble coaching:

‘Het idee dat ik nu weet ik wat ik aan het doen ben en weet wat ik moet doen geeft mij ruimte om tijd te besteden aan de juiste dingen’.

[/db_pb_slide]

Anoniem

Medewerker in het MKB:

'Ik werkte chaotisch, zowel in mijn hoofd was ik te chaotisch, maar ook fysiek op mijn kantoor. Ik zat tegen een burnout aan en was zoekende of ik nog wel binnen de organisatie wilde blijven werken.

Het 1 op 1 traject heeft eraan bijgedragen dat ik mij weer voor de volle 100 procent kan en wil verbinden aan de organisatie waar ik voor werk'.

[/db_pb_slide]

Patrick

Technisch Service Manager Onderhoud bij v.d. Velden rioleringsbeheer:

'Voor het 1 op 1 traject was mijn situatie zeer rommelig en had ik geen grip op mijn werkzaamheden. En daarmee ook minder plezier in mijn werk. Het resultaat is nu dat ik (nog steeds!) een overzichtelijke mailbox heb en hierin nagenoeg geen achterstand meer heb. Ook maak ik mijn werk eerst af voor ik met iets nieuws begin. De meeste impact voor mij was vooral het opruimen en overzichtelijk maken van de mailbox geweest. Ik had hier totaal geen overzicht in. Ik beveel Janneke absoluut aan omdat ze voor mij de sleutel is geweest tot meer werkplezier en ze heeft ervoor gezorgd dat mijn werk beheersbaar werd. Daardoor kan ik mijn werk weer goed uitvoeren'.

[/db_pb_slide]

Astrid

Afdelingsmanager:

''Wat bij Janneke heel erg fijn is, is dat ze een heel scala aan technieken kent waardoor ze de begeleiding heel goed kan afstemmen op wat werkt en handig is voor jou. En dat is waardoor het gemakkelijker wordt om nieuwe vaardigheden echt eigen te maken. Ik heb mezelf een nieuwe werkwijze eigen gemaakt en kan dat ook volhouden''.

[/db_pb_slide]

Simone

Zelfstandig ondernemer (coach):

''Ik heb meer overzicht in mijn taken, mails en agenda en ik besteed een heel stuk minder tijd aan zoeken omdat ik nu weet waar ik dingen bewaar''.

[/db_pb_slide]

Sandra

HR medewerker:

''Naast het organiseren helpt Janneke je om uit te zoeken hoe het komt dat je steeds weer verzandt in mails en documenten of waardoor je hoofd zo ‘vol’ zit. Hierdoor krijg je inzicht in je werkzaamheden. Als je er dan samen aan kunt werken krijg je echt meer ruimte in je hoofd met als gevolg meer rust.

[/db_pb_slide]

Ilona

Management Assistent:

"Wat een goed en zinvol Webinar was dit. Met veel herkenbare situaties.
Ik heb voor mezelf een online coach sessie met jou ingepland. Het lijkt me goed om samen echt aan de slag te gaan".

[/db_pb_slide]

Anoniem

Coördinator in het onderwijs:

"Je bent laagdrempelig, toegankelijk, doortastend maar ook confronterend wanneer het nodig moet zijn.

Je bent prettig in het samenwerken, je hebt overzicht en je bent zeer betrouwbaar. Dank voor de fijne samenwerking!"

(1 op 1 Traject)

 

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]