Wil je dat ik je alles in een video uitleg?

Of lees je liever de tekst?

 

Ik ga jou namelijk leren in 8 weken hoe je je ambitieuze leven moeiteloos organiseert, zodat je tijd overhoudt voor jouw TOP prioriteiten.

Traject: Tijd overhouden voor jouw TOP prioriteiten! (in 8 weken)

 

Zonder moeite je prioriteiten zó stellen dat je zelf weer kapitein op je eigen schip bent!

Stop met rennen als kip zonder kop, brandjes blussen en ad-hoc je taken af te werken. Je wordt er waarschijnlijk doodmoe van en het helpt je niet verder. In plaats daarvan ga je weloverwogen keuzes maken. Keuzes die goed zijn voor jou en die ervoor zorgen dat je weer rust in je hoofd gaat ervaren. Rust, zodat je je hoofd kunt gaan gebruiken om na te denken, in plaats van om al je To Do’s te moeten onthouden. Ik ga je hiermee helpen!

Je bent goed in dat wat je doet, maar het komt steeds minder uit de verf, omdat je overspoeld raakt. Overspoeld door alles en iedereen om je heen. Het valt je momenteel zwaar om je werk op orde te krijgen, je gezin de aandacht te geven die het verdient, je vrienden en familie die niets meer van je horen en vergeet daarbij jezelf niet.
De laatste keer dat je in alle rust met je hobby bezig bent geweest….. Wanneer was dat ook alweer?
Het mooie is, het kan anders! En ik ga je leren hoe je dat doet.

In 8 weken ga ik je leren organiseren, zodat jij tijd overhoudt voor je TOP prioriteiten. Daarbij gaan we heel gericht kijken wat jij daarvoor nodig hebt, zodat je er echt iets aan hebt!

Het is een 1 op 1 traject, waarbij ik iedere stap die jij zet kan volgen. Maar belangrijker nog; bij iedere stap die jij niet gaat zetten zal ik je motiveren en stimuleren om wél in de actiestand te komen.

Tijd overhouden voor jouw TOP prioriteiten! Hoe ziet het traject eruit?

 

✓  Aan het begin van het traject heb je de keuze of je je huidige stresslevel wilt meten. Hiervoor ontvang je indien gewenst een link waarbij je in je eigen beveiligde omgeving inzicht krijgt in welke zaken in jouw leven spelen die mogelijk stress veroorzaken.

✓  Elke week hebben we een sessie van een uur (8 sessies in totaal)

✓  Je ontvangt van mij alle modules uitgewerkt in een werkboek die we gedurende het traject bespreken en ook praktisch gaan uitvoeren.

✓  Gedurende het hele traject van 8 weken ben ik voor vragen en twijfels voor jou bereikbaar via mail en whats app, zodat je vrijwel meteen verder kunt en niet blijft hangen.

✓  Tussen de sessies door zul je op verschillende momenten door mij gemotiveerd en geïnspireerd worden om in die actiestand te blijven. Want dat is en blijft het toverwoord: doen.

Het is een 1 op 1 traject waarbij het essentieel is dat wij bij elkaar passen. Het is zonde van jouw investering en van mijn tijd als achteraf blijkt dat het aanbod niet aansluit of dat wij geen match zijn samen.

Dit gaat over jou.

 

✓  Je bent een ambitieuze vrouw die naast het opvoeden van je kinderen het erg belangrijk vindt om ook te werken.

✓  Je hebt een goed stel hersenen en je krijgt veel voor elkaar, maar toch lukt het je nu niet om je werk zo te organiseren dat je rust in je hoofd ervaart.

✓  Je ambitie zorgt ervoor dat je doorgaat! Dat is een mooie eigenschap, maar het zorgt er ook voor dat je moe begint te raken. Moe in je hoofd en in je lijf.

✓  Je rent je longen uit je lijf elke dag, maar je vraagt je steeds vaker af of je wel met de juiste dingen bezig bent.

✓  Je voelt steeds vaker frustratie opkomen, omdat het voelt alsof je in een spagaat zit. Aan de ene kant je werk dat schreeuwt en aan de andere kant je gezin die steeds vaker een ‘mama achter de laptop’ aantreft.

✓ Je baalt van de situatie, je weet wel dat het anders kan. Alleen lukt het je nog niet om de bekende adviezen die je krijgt om te zetten in concrete acties.

✓ Je verliest grip, je hoofd raakt vol en je geniet steeds minder van de kleine momenten. Sterker nog; deze kleine momenten weet je heel goed ‘nuttig’ te besteden.

✓ Je bent je bewust dat je het anders wilt en je begrijpt ook dat dit niet vanzelf gaat. Er is meer voor nodig dan een boek lezen of een Webinar volgen.

Het heeft te lang geduurd. Je bent je ervan bewust dat niets doen geen optie meer is. Zoals het nu gaat wil het niet langer.
Je wilt het anders! Je weet voor jezelf heel goed wat je anders wilt, maar je bent volledig het overzicht kwijt, waardoor je niet goed weet welke eerste stap je moet gaan zetten. Dat betekent dat er niets verandert en daar baal je van! In je hoofd is het inmiddels zo groot geworden dat je als een berg er tegenop ziet om überhaupt te onderzoeken wat je het beste nu als eerste kunt gaan doen. Ik ga je leren dat dit geen hogere wiskunde is en dat de oplossing binnen handbereik ligt. Ook voor jou!

In 8 weken ga ik jou leren hoe je tijd over gaat houden voor jouw TOP prioriteiten. Het maakt daarbij niet uit of deze prioriteiten werk- of privégerelateerd zijn. Waar het om gaat is dat je je eigen keuzes gaat leren maken zodat jij zelf de regie houdt. En niet langer meer wakker ligt van alle To do’s die door je hoofd spoken.

Ik weet dat jij hier ontzettend blij van gaat worden.

 

✓  Je kunt je ambities blijven najagen, zonder dat je het gevoel hebt tekort te schieten richting je gezin.

✓  Je ervaart rust en stilte in je hoofd waardoor je zonder moeite je kunt concentreren op dat wat op dat moment jouw aandacht nodig heeft.

✓  Je krijgt weer meer energie, waardoor je ook meer plezier ervaart in je werk en in je privé leven.

✓  Je voelt je weer die mentaal sterke vrouw die altijd al aanwezig was, maar werd bedolven onder alle ruis.

✓  Je komt weer toe aan jouw TOP prioriteiten waardoor je dansend de dag doorkomt!

✓  Meer voldoening! Je raakt niet meer overspoeld maar hebt haarscherp in beeld wat je wanneer gaat doen.

Je wordt al blij als je dit leest waarschijnlijk! Wacht dan niet langer met uitstellen, maar neem nu het heft in eigen hand en zet die allereerste stap. Ik ga jou leren hoe je tijd overhoudt voor jouw TOP prioriteiten, wat die ook moge zijn.
Als jij praktisch bent ingesteld en het niet erg vindt om in de actiestand te komen om ervoor te zorgen dat je meer vrijheid en blijheid gaat krijgen dan is dit traject op jouw lijf geschreven!

Herken jij deze stemmetjes in je hoofd?

 

✓  Hoe doen andere vrouwen met ambitie dat, het lijkt wel of ik de enige ben die tijd tekort heeft.

✓  Ik wil vast teveel van mezelf, het is onmogelijk wat ik allemaal wil.

✓  Hoe zorg ik ervoor dat ik aan het eind van de dag die dingen gedaan heb die ik wilde doen?

✓  Hoe krijg ik het zo voor elkaar dat ik én mijn ziel en zaligheid in mijn werk kan leggen én mijn gezin de aandacht kan geven die het verdient.

✓  Wat is voor nodig dat ik weer rust in mijn hoofd krijg?

✓  Waarom loop ik iedere keer weer tegen hetzelfde aan? het frustreert enorm.

Deze stemmetjes gaan we de kop in drukken! Ik leer jou hoe je je tijd en aandacht moeiteloos kunt richten op dat wat nodig is voor jou. En daarnaast gaan we samen aan de slag met alle ruis die er nu nog voor zorgt dat je niet verder komt.

Wat ga je concreet leren?

 

✓  Waarom leren organiseren?
Voordat je uit de startblokken vliegt gaan we eerst kort stilstaan bij waarom je dit wilt. We gaan je leerdoelen bepalen, zodat je tijdens het traject voor ogen blijft houden waar je dit voor doet. Je krijgt daarnaast de mogelijkheid om een online vragenlijst (in een beveiligde omgeving) in te vullen die een analyse maakt van jouw eventuele ‘stressoren’ op dit moment. Waarom dat is?
Het geeft je nog meer inzicht in jezelf, waardoor puzzelstukjes gedurende het traject makkelijker op zijn plek vallen.

✓  Papier hier
We beginnen bij het creëren van overzicht. Na een quick scan op jouw werkplek volgt een stappenplan die voor jou gaat werken.
Aan de hand van een methodiek die gegarandeerd resultaat geeft, neem jij de belangrijkste eerste stappen.

✓  Digitale detox
Nadat je werkplek er overzichtelijk uitziet, je inzicht hebt in concrete taken die niet langer meer op een stapel liggen, gaan we je mappenstructuur en alles wat erbij hoort
organiseren. Niet langer meer zoeken naar bestanden, maar alles op een logische en vaste plek bewaren. Dat is de kerngedachte.

✓  Geen mail teveel
Een worsteling voor velen; hoe voorkom ik wildgroei in mijn inbox? In deze module gaan we hier praktisch en doelgericht mee aan de slag. Geen losse tips en trucs, maar
op maat gaan we kijken naar wat voor jou werkt!

✓  Minder mobiel
Onze mobiel is tegenwoordig ook onze agenda, takenlijst en notitieblok geworden. Hoe je ervoor zorgt dat je je mobiel als toegevoegde waarde kunt zien in plaats van als stoorzender, leer je hier.

✓  Probleemloos plannen
Overzicht hebben in fijn, maar het is toch ook wel fijn als je weet hoe je moeiteloos kunt gaan plannen. Ik leer jou hoe je probleemloos kunt plannen, zodat je voor altijd grip houdt op je eigen tijd!

✓  Leren prioriteren
Het blijft voor velen een worsteling. Alles lijkt vaak even belangrijk. Ik ga je leren hoe je makkelijk je prioriteiten gaat stellen. Je gaat merken dat je meer rust en lucht gaat krijgen. Lekker toch?!

Ik ga jou stap voor stap meenemen naar jouw gewenste resultaat. Het toverwoord is doen. Het is heel belangrijk dat je in de actiemodus komt. Je hoeft dit niet alleen te doen, ik ga je daarbij helpen!

In dit traject gaan we intensief met elkaar samenwerken. Ik wil heel graag dat jij succes gaat halen uit dit traject, daarom is het belangrijk dat wij een klik met elkaar hebben voordat we van start gaan. Plan een kennismakingsgesprek in, zodat we kunnen kijken of die klik er is. Maar ook zodat we onze verwachtingen kunnen uitspreken en daarmee samen gaan beslissen of dit traject naadloos aansluit bij jouw behoefte en bij wat ik waar kan maken.

Vaak wordt gedacht dat ik altijd ‘alles op de rit’ heb, omdat het mijn werk is om helpen bij het krijgen van overzicht en structuur. Dat ik zelf nooit ruis en drukte in mijn hoofd heb en dat ik nooit zaken vergeet op te pakken. Gelukkig ben ik mens en heb ook ik hier zeker wel eens last van. Het prettige is dat ik het vrijwel meteen signaleer als het ‘fout’ gaat en dan ook precies weet welke acties ik moet doen om het zo te krijgen zoals ik het zelf wil. Dat is niet altijd zo geweest. Jaren geleden, toen ik nog een baan in loondienst had en een gezin met twee jonge kinderen, was dat echt wel anders. Mijn drive, enthousiasme, betrokkenheid en perfectionisme waren ideale ingrediënten om burn-out te raken. Een harde leerschool, maar het heeft me gebracht waar ik nu sta.

Sinds ik de stappen heb doorlopen die jij ook zult maken in het traject, werd het voor mij glashelder!
Ik leer jou heel graag hoe je dat het beste kunt doen en wat ik daarbij nog heel graag wil benadrukken; het gaat in dit traject niet om tips en trucs. Het gaat om bewustwording, inzicht en dat vertalen naar acties die jou verder gaan helpen. Alleen inzicht en bewustwording helpen je uiteindelijk niet verder. Mijn kracht en toegevoegde waarde zit hem in jou in beweging krijgen naar het doen. Zodat er echt iets verandert.

‘Ik ga jou leren hoe je je ambitieuze leven moeiteloos organiseert, zodat je tijd overhoudt voor jouw TOP prioriteiten’

Ja, ik wil leren organiseren

Leer van bewezen technieken en jaren lange ervaring.

 

Ik ga jou leren hoe je je ambitieuze leven moeiteloos organiseert, zodat je tijd overhoudt voor jouw TOP prioriteiten.

Kom in actie!

Je baalt van jezelf. Je hebt prima verstand van zaken, je weet waar je op vastloopt en tóch verandert er niets. De dagen en de weken gaan zo snel voorbij, het gevoel geleefd te worden breekt je op. Je gevoel alles goed te willen doen blijft de overhand houden. Al weet je wel dat je keuzes moet gaan maken. Het feit dat de kinderen nog thuiswonend zijn en je gelukkig nog nodig hebben, doet je goed. Maar jee, wat is het lastig om de aandacht te richten op datgene wat je TOP prioriteit heeft. De keuze is nu aan jou. Blijf je hiermee doormodderen, wetende dat het niet vanzelf anders zal worden? Of heb je de moed en het lef om er nú iets aan te gaan doen en er werk van te maken? Zodat jij als ambitieuze vrouw weer in vrijheid en blijheid verder kan gaan leven! Je hoeft hier niet alleen mee te blijven worstelen.

‘Ik ga je leren hoe je eindelijk tijd gaat krijgen voor jouw TOP prioriteiten, zodat je weer kunt genieten van je werk en je gezin!’

Professional Organizer

Als Professional Organizer leer ik ambitieuze vrouwen hoe ze tijd overhouden door slimmer te werken. Hoe zorg je ervoor dat je gerichte aandacht hebt voor jouw TOP prioriteiten en daarnaast ook nog tijd en ruimte hebt om niets te doen?

Stresspreventiecoach

Voorkomen is beter dan genezen! Als stresspreventiecoach maak ik stress meetbaar en spoor ik negatieve emoties op. Daardoor kan jij heel gericht aan de slag met dát wat jij nodig hebt om je fris en fruitig te voelen. Word je (nog meer) bewust van je mentale en fysieke gezondheid!

Ambitieuze vrouwen geholpen

Documenten gelezen

Webinars gegeven

Kopjes thee gedronken

Geschreven blogs

Laatste nieuws

Blauwe wolk en onweersbui

5 december 2021 Het is zondagochtend, heel vroeg. Ik voel weer energie om achter mijn laptop te kruipen en te gaan ‘snuffelen’ aan mijn werk. De afgelopen maanden heb ik in mijn eigen kleine wereld geleefd en het voelt goed om die wereld weer wat groter te maken. Half...

Ik stop ermee!

Het is maandag 16 augustus 2021. 05:30 uur en ik zit beneden een beschuitje te eten met een kop thee erbij. Veel te vroeg wakker en de slaap niet meer kunnen vatten. Toch maar even naar beneden. Man en kinderen die slapen, de stilte buiten… het heeft iets magisch. :-)...

Testimonials

Van Waanzinnige Klanten

Gert Jonker

Directeur Sedna (onderdeel van Tinten groep):

Wij hebben gebruik gemaakt van “Ruimte geeft rust” om haar deskundigheid en de “Afspraak is afspraak mentaliteit”. Het resultaat van haar aanpak is dat de organisatie in beweging is gekomen op het thema vitaliteit.

Het is mogelijk om naast genoemde werkopvatting "afspraak is afspraak" flexibel te zijn en mee te bewegen in de turbulenties van de omgeving en de organisatie. 

De resultaatgerichtheid in combinatie met bovengenoemde competenties is reden genoeg om met “Ruimte geeft Rust” in zee te gaan!

[/db_pb_slide]

Debbie

HR Adviseur:

‘Ik heb deze manier van werken ervaren als zeer prettig en positief. Ik werd enorm gemotiveerd en ik heb ervaren dat het organiseren van mijn werk geen kunstje is wat je leert en uitoefent; maar een manier van werken. Het maakt mijn werk – én mijn persoonlijke planning een stuk makkelijker. Hierdoor kies ik bewust wat ik wel en niet doe’

[/db_pb_slide]

Emiel

Zelfstandig ondernemer bij Emiel Venema Freelance verslaggever en producent:

‘Ik heb geleerd om meer overzicht te krijgen in wat ik doe. Dankzij nuttige handvatten en een methode op maat kan ik zaken beter plannen en maak ik ruimte voor werkzaamheden. Dat geeft mij veel rust en dus minder stress. Meer overzicht betekent voor mij zaken in de hand hebben en niet verrast worden’. 

[/db_pb_slide]

Richard

Wijkconsulent bij Domesta:

‘Ik ben enorm tevreden met de manier waarop we hebben gewerkt en natuurlijk ook met het eindresultaat. Dankzij Janneke heb ik een systeem aangeleerd dat bij me past, wat ‘eigen’ is en daardoor kan ik dit volhouden. Ik merk dat ik daadwerkelijk meer rust in mijn werk heb en heb het gevoel in controle te zijn, wat heel fijn is’.

[/db_pb_slide]

Sharon

Zelfstandig ondernemer bij Pebble coaching:

‘Het idee dat ik nu weet ik wat ik aan het doen ben en weet wat ik moet doen geeft mij ruimte om tijd te besteden aan de juiste dingen’.

[/db_pb_slide]

Anoniem

Medewerker in het MKB:

'Ik werkte chaotisch, zowel in mijn hoofd was ik te chaotisch, maar ook fysiek op mijn kantoor. Ik zat tegen een burnout aan en was zoekende of ik nog wel binnen de organisatie wilde blijven werken.

Het 1 op 1 traject heeft eraan bijgedragen dat ik mij weer voor de volle 100 procent kan en wil verbinden aan de organisatie waar ik voor werk'.

[/db_pb_slide]

Patrick

Technisch Service Manager Onderhoud bij v.d. Velden rioleringsbeheer:

'Voor het 1 op 1 traject was mijn situatie zeer rommelig en had ik geen grip op mijn werkzaamheden. En daarmee ook minder plezier in mijn werk. Het resultaat is nu dat ik (nog steeds!) een overzichtelijke mailbox heb en hierin nagenoeg geen achterstand meer heb. Ook maak ik mijn werk eerst af voor ik met iets nieuws begin. De meeste impact voor mij was vooral het opruimen en overzichtelijk maken van de mailbox geweest. Ik had hier totaal geen overzicht in. Ik beveel Janneke absoluut aan omdat ze voor mij de sleutel is geweest tot meer werkplezier en ze heeft ervoor gezorgd dat mijn werk beheersbaar werd. Daardoor kan ik mijn werk weer goed uitvoeren'.

[/db_pb_slide]

Astrid

Afdelingsmanager:

''Wat bij Janneke heel erg fijn is, is dat ze een heel scala aan technieken kent waardoor ze de begeleiding heel goed kan afstemmen op wat werkt en handig is voor jou. En dat is waardoor het gemakkelijker wordt om nieuwe vaardigheden echt eigen te maken. Ik heb mezelf een nieuwe werkwijze eigen gemaakt en kan dat ook volhouden''.

[/db_pb_slide]

Simone

Zelfstandig ondernemer (coach):

''Ik heb meer overzicht in mijn taken, mails en agenda en ik besteed een heel stuk minder tijd aan zoeken omdat ik nu weet waar ik dingen bewaar''.

[/db_pb_slide]

Sandra

HR medewerker:

''Naast het organiseren helpt Janneke je om uit te zoeken hoe het komt dat je steeds weer verzandt in mails en documenten of waardoor je hoofd zo ‘vol’ zit. Hierdoor krijg je inzicht in je werkzaamheden. Als je er dan samen aan kunt werken krijg je echt meer ruimte in je hoofd met als gevolg meer rust.

[/db_pb_slide]

Ilona

Management Assistent:

"Wat een goed en zinvol Webinar was dit. Met veel herkenbare situaties.
Ik heb voor mezelf een online coach sessie met jou ingepland. Het lijkt me goed om samen echt aan de slag te gaan".

[/db_pb_slide]

Anoniem

Coördinator in het onderwijs:

"Je bent laagdrempelig, toegankelijk, doortastend maar ook confronterend wanneer het nodig moet zijn.

Je bent prettig in het samenwerken, je hebt overzicht en je bent zeer betrouwbaar. Dank voor de fijne samenwerking!"

(1 op 1 Traject)

 

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]